måndag 19 november 2012

Fotavtryck, show och hälsoprojekt!


Det har nog inte undgått någon som vistats på Sensia den senaste veckan att ombyggnationerna är i full gång. Fotavtryck från byggjobbare påminner oss varje dag - för egen del tycker jag att det är toppenroligt - visst, det är lite stök och bök, sockarna är lite skitigare när man kommer hem, men det gör detsamma när man vet varför :-)

Först görs instruktörs-omklädningsrummen om för att alla tjejer ska ha någonstans att vara när damernas omklädningsrum ska få en total makeover! Sen går dom vidare till salarna och övrigt!

I helgen var det Funkykidz show på Saga, hörde av en mycket nöjd förälder igår att det varit en härlig show! Hoppas alla barn och föräldrar får en härlig tid med mycket julstök framöver också hälsar vi alla välkomna igen till våren!

På Hälsocentralen (Sensias vårdcentral alltså) kör dom så det ryker - just nu är man i startgroparna för ett hälsoprojekt, alla som är med i det får en månads gratis träning på Sensia träning - det ni! Så hör av er till Ann-Helen eller till Hälsocentralen för vidare information.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar