måndag 5 november 2012

Gammalt ska ut, nytt ska in x2

Jaha, november! Någon sa att detta är den mest kravlösa månaden av alla - det kanske stämmer. På Sensia ligger vi inte på latsidan iaf, gammalt ska ut och nytt ska in på lite alla olika möjliga sätt, åsså blir det ett pass som återuppstår.

För det första hoppas jag inte att det har gått någon förbi att det nu är KLART med renoveringsplanerna - nu ska de sättas i verket. Efter mycket om och men ska vi nu få helt nyrenoverad källare (alla omklädningsrum + korridor) wiiiiiii! Dessutom blir det nya färger och golv i salarna på vån 2, wiiiiiii igen! Spinningsalen flyttas - till salen bakom spinningsalen, som inte har används tidigare och på den ytan som spinningsalen varit på blir det funktionell träning för hela slanten! Det kommer bli så bra, men alla ni som har renoverat hemma vet att det inte är supermysigt att snyta grått ur näsan pga allt byggdamm, det jag försöker säga är att det kommer bli en period av bök och stök - men det är det SÅ värt!

Nyheter i schemat kommer imorgon i form av RELEASE med ny koreografi på Afro Power Dance, och dessutom har vi RELEASE på ny-gamla Coren, vi kommer att sätta in några Core-pass i veckan eftersom det är så saknat!

Idag var det nästan mörkt kl 16....vill du råda bot på hösttröttheten? KOM Å TRÄNA - du kommer inte att ångra dig efteråt :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar