måndag 12 mars 2012

Återhämtning och uppladdning

I helgen har det varit kvartalsutbildningar i Luleå och Umeå. Rykande färska releaser har körts och ny inspiration och lite finslipning har gjorts! De två pass jag körde var båda två riktigt bra. Bodystep har senaste året sakta men säkert börjat förändras till ett ännu tyngre och pulshöjande pass genom att man satt in en "cirkellåt" där man jobbar stenhårt i 45 sek och varvar det med vila. Så vill du ha ett riktigt svettigt och utmanande pass så är det bara att testa på Bodystep!
Bodypumpen var grymt bra - rygglåten vart direkt en klar favvo!

Har sovit en lång natt som återhämtning och ätit gröt och ägg till frukost. Nu kring lunchtid är det bara att lämna återhämtningen bakom sig och börja uppladdningen istället. Hoppas att denna lunch med kycklingsallad, guacamole och svampomelett får kroppen att tagga igång ordentligt!

Å vad ska kroppen taggas till?? Jo, kvällens menyträning! För ikväll är det dags igen för menyträningen där alla pass är 30 min så att man kan välja några olika pass och få lite variation i sin träning (och kanske prova på något nytt?!?) Egentligen borde det heta smörgåsbordsträning - för det finns en massa goda "rätter" att välja mellan!

Jag avslutar kvällen med Bodystep och Bodybalance, men tänkte dessförinnan njuta av att bara få gå på Activio (med rocktema), Bodyjam och Zumba! Hoppas på en riktigt härlig träningkväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar