torsdag 22 mars 2012

Releaseveckor....

Så har våra releaseveckor startat! Först ut var Bodypumpen i måndags, träffade en kund som tyckte att den var SÅ mycket tyngre än vanligt! Konstigt nog känns det så i stort sett varje gång. Men det är ju det som är poängen...efter 3 månader har kroppen vant sig vid rörelserna och fått "ekonomi" i det man gör - nervsystemet, cellerna, musklerna och hjärnan kan passet och därför blir kroppen van. Då behövs ett nytt pass med ändrade tempon, övningar, intensitet och längd på låtarna - då skapar det kaos i kroppen och den måste koppla bort autopiloten och ta fighten - vilket leder till nya resultat :-)

Igår hade då Sh´bamen release! Här nedan ser ni vilket party deltagarna bjöds på!!!
Här dansar gänget till en av mina favoritlåtar just nu, Jai Ho med Bollywood tema - lovley!!!
Fullt ös på både instruktörerna (Hanna, Gabbi, Ida-Maria och Stina) och alla deltagare som var där!

Ikväll är det dax för Ehlin att släppa loss kroppen till den nya Bodyjamkoreografin, så alla ni som gillar att dansa - nu har ni chansen, även om ni tycker det är klurigt så börja nu, passet kommer att köras ända till sommaren så man hinner lära sig det och finslipa på detaljer! Dom närmsta veckorna är alla nybörjare :-)

På söndag är det dax för nya CXWORX - grym bålträning utlovas!!! Jag kom in i salen precis efter att de kört passet på utbildningen och alla instruktörer var jättenöjda och taggade för det nya passet!

Bara att snöra på sig träningsskorna och ta sig till Step In, kom ihåg att träning inte kommer av att man har ett kort i börsen...den bästa träningen är den som blir av :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar