fredag 2 mars 2012

Älskade sportlov!

Okej! Jag vet att alla inte har möjlighet att ta sportlov men sportlovet är ändå väldigt bra. För på nått sätt ställer de flesta om lite i prioriteringslistan - jobbet går inte först och inte heller de vanliga rutinerna, utan relationerna blir lite högre prioriterade och gärna tillsammans med rörelse av något slag - och finns det någon bättre kombination??? Och även om det bara blir att sitta ute i solen och grilla korv en eftermiddag tillsammans så är det så härligt (eller hur Catarina...)

Här är en solig bild ifrån toppen av Nalovardo - vi hade ett härligt sportlovsläger där på ingången av sportlovet. Med 3 dagars skidåkning, 1 benpass, och 2 Bodypumppass + endel vanliga pass under veckan är nu mina ben lite möra! Det ska vi toppa med att imorgon fara och åka slalom igen - alldeles underbart!

Men tiden går fort och sportlovet är snart till ända, som tur är e vi inne i en fantastiskt tid där solen värmer lite mer för varje dag och energin återvänder. På Step In blickar vi fram emot våran Challenge-kväll den 12/3 och nya releaser på alla Les Mills pass med start den 19/3 - så det är mycket att längta till :-)

Å slutligen - ta det lugnt när du går, cyklar mm utomhus - det är HALT!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar