onsdag 18 april 2012

Vad kvinnor vill ha!

Jaha, så var man snuvad på våren!!! Vi som hade plockat fram grillen och allt, nu står den där översnöad och eländig och bara väntar på bättre tider...vilket den inte är ensam om! Men som tur är pausar inte almanackan trots vädrets 4:a fels vägran. Nä nu är det valborg/1:a maj schema på G, snart också kristihimmelfärds klämchecka dagar.

Å mitt i allt detta ska vi på Step In bjuda allt flickor, tjejer, kvinnor och damer - vad du nu än känner dig som, på en härlig kväll. Den går av stapeln FREDAG den 4:e maj! Då kommer det att erbjudas alla medlemmar och vänner, grannar, släktingar ja vem du nu än är (bara du är av det kvinnliga könet såklart) på en kväll med både träning (gratis träning, alla pass kommer att vara 30 min långa) roliga möten och inspiration. See Me är på plats och visar lite olika saker + pratar om vårens trender, Me and I visar barnkläder och Team Sportia kommer guida dig som vill på löpbandet så dom kan hjälpa dig med vilken typ av träningssko som kan tänkas passa. Å till detta kommer alla att få ta del av fina erbjudanden och ha möjlighet att tävla och vinna priser.

Visst låter det som en guldkväll!!! Så boka in den 4/5 i kalendern säg åt andra brudar från när och fjärran att göra likadant så kommer vi få en toppenkväll tillsammans!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar