måndag 12 september 2011

Nya releaser!

Ehlin har redan sparkat igång våran releaseserie med Bodyjam förra veckan, denna vecka startades med en till release: BODYSTEP!

Man har alltid fjärilar i magen innan man ska köra sitt första pass. Man kan öva hur mycket som helst, men det är där och då som det ändå händer så mycket som inte går att öva in - deltagarnas reaktioner, deltagarna som inte riktigt hänger med, alla små detaljer som ska sitta, osv. Men det är det som gör det så spännande!

Jag laddade upp med lite fotografering i stundens allvar. På mig har jag det nya NIKE linnet som jag köpte på Super Saturday, I LIKE :-)


Såklart var det grymt! Glada, förväntansfulla och fulla av energi var deltagarna när vi klev in i salen, å svettiga och förhoppningsvis lika glada när det klev ut därifrån en timme senare.

På onsdag smäller det igen, då står nya Bodybalance på tur med Hanna. Ett otroligt skönt pass, ni som gått på det nuvarande programmet har nog märkt att det har varit väldigt fysiskt. Denna gång blir det ett fantastiskt mjukt och härligt pass - höstens måste!!!

På lördag kommer Frida J, Ninva, Pernilla och Linda O köra stenhårt på Bodypumpens release, missa inte det!

Å på söndagen är det dags för Anna, Annelie och Ehlin att kicka igång Bodycombatens release - har du inte provat Bodycombat - GÖR DET! Det är ett pass där man får leka fighter utan att någon skrattar åt en, man får till och med pröva hoppsparkar - bara det gör det värt att komma på!

Och kom ihåg att det är lite extra nervöst för oss instruktörer just nu, så en extra klapp på axeln efter passet sitter inte helt fel...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar