lördag 23 oktober 2010

HUSET FULLT!




Deltagarna är på G!


Anna och Annelie visar tekniken för karateslaget.







Snart har hela gröna veckan gått och alla ni som varit på Step In har nog märkt att det har varit huset fullt! Massor av team & teknikklasser har körts och många nya ansikten har hittat hit. Veckan har varit fylld av leenden, svett och folk som har grinat illa - precis som det brukar vara!

Jag var idag och hälsade på när instruktörerna Anna och Annelie körde "lördagsgodis"-passet (varje lördag kl 14.00 körs ett pass, vilken typ av pass som körs varierar från vecka till vecka). Klassen hette "Bodycombat teknik" och startade med lite extra teknikinstruktioner. Bodycombat är en jätterolig kampsportsinspirerad träningform, där ALLA kan vara med och kämpa. Hela kroppen engageras och det är fullt fokus på att slå och sparka tillsammans med instruktörerna. Stämningen är ofta lite försiktig från början, men eftersom slagen och sparkarna har avlöst varandra börjar nästan alltid stämmningen bli mer uppsluppen och i slutet på passen är det inte ovanligt att även de mer försiktiga deltagarna lägger till ett KIAH! när kroppen tar i för kung och fosterland.

Efter denna vecka går de mesta tillbaka och blir som vanligt, men förhoppningsvis har vi blivit fler och fått med oss inspiration och tekniktips som räcker ända fram till jul.

/Frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar