torsdag 28 oktober 2010

EXKLUSIV INTERVJU!



Här får ni en liten intervju med vår förre delägare Tomas Mannberg så kanske ni blir lite mer kloka på vem denne man är och vad som händer här framöver på Step In!
- Hur sen en dag på Step In ut för dig? Full fart med patientbehandlingar samt en hel del administrativt arbete insprängt under dagen, vissa dagar halvtid som sjukgymnast och halvtid administration
- Vad har du för idrottsbakgrund? Längdskidåkare samt fridrott mest då medel o långdistans.
- Värsta träning/tävlingsminnet? Det får nog bli en SM 5-mil i Piteå där jag låg topp tio placerad ända tills vi hade kört 46 kilometer, 4 lätta kvar och då mötte jag den berömda ”väggen”. Det blev ingen målgång den dan. Kändes surt när det var på hemmaplan också.
- Hur håller du igång nu? På motionsnivå med löpning, skidor ca tre ggr/vecka
- Vad ser du helst på tv? Kan fastna framför 2 ½ Men, skitrolig, annars är det just nu serien Event som gäller förutom all hockey o skidåkning förstås.
- Vad gör dig riktigt glad? Att få träffa en massa positiva o glada människor.
- Favoritmat? Nästan allt som kommer från grillen på sommaren och sushi som lunchmat.
- I förra veckan gick ni ut med att Step In har fått en ny ägare...berätta: Vi, jag, Anders o Putte har sålt våra aktier i Step In till Hermelinen hälsovård, dom har samtidigt förvärvat Läkarmottagningen åkerbäret här i Boden. Step In i Piteå samt Helex i Luleå är andra anläggningar som dom köpt. Detta innebär att vi nu återigen finns med hela ”gamla” Step In under samma ägartak igen. Dom nya ägarna har massor av spännande expansiva planer för hela detta koncept och det känns ju jättebra!
- Hur kommer detta att beröra våra kunder? Det kommer framöver att innebära en uppfräschning av hela anläggningen eftersom vi skall rymma fler aktiviteter i huset vilket i sin tur innebär att vi måste bygga ut hela kåken för att rymma allt. Kunderna kommer att få ett ökat utbud i ännu bättre lokaler. Tror det blir jättepositivt för kunderna
- Vad händer med dig, Anders och Putte som tidigare ägde Step In? Vi blir kvar som tidigare, Putte o Anders som sjukgymnaster och jag själv som platschef för all verksamhet som Hermelinen bedriver i Boden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar